Sizi
anlıyoruz ve çözüm buluyoruz.

Üyelerinin ticari ve teknik gelişimi ile eğitimlerine katkıda bulunan, her türlü ekonomik ve sosyal hakları için mücadele veren bir kuruluştur.

Ülke ve bölge genelinde yaşanan hızlı değişime uyum sağlayabilen güçlü bir esnaf-sanatkar kesimi oluşturmak, esnaf-sanatkarların il ekonomisine sağladıkları katkıyı arttırmak, rekabet gücü kazanmalarını sağlamak, bağlı odalarına ve esnaf ve sanatkarlara hayat boyu öğrenme yaklaşımı ile kaliteli hizmet sunan bir meslek kuruluşu olmak hedefimizdir.

Yardım

Üyelerimize yardım etmek

Çözüm

Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak

Sanatkar, toplumda uzun mücadele ve gayretlerden sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır. Bu yüzden sizin sorunlarınıza çözüm bulmak bizim amıcımızdır.

Birlik

El birliğiyle çalışmak

Emeğini sermayesi ile birleştirmiş esnaf ve sanatkarların üye olduğu Denizli genelindeki meslek grubumuzu temsil etmekteyiz.

Hikayemiz

1975 tarihide temelleri atılan odamızın kuruluşu, bünyesinde bulundurduğu Denizli Oto tamircileri ve tornacıların el birliğiyle birleşip, mesleki konulara çözüm ulaştırması amaçlanmıştır.

Değişen Meslek Kuruluşları Kanunu ile Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu gereğince Oda Esnaf ve Sanat sahipleriyle bunların yanlarında çalışanların müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleriyle...

Misyonumuz

Denizli ilinin ve ülkenin kalkınmasına destek sağlamak ve esnaf ve sanatkarları her platformda en iyi şekilde temsil etmektir.

Aynı zamanda oda üyelerinin sorunlarına yapıcı çözümler bulmak, onların dertlerine ortak olmak ve problemlerini en kısa zamanda çözmek için elimizden geleni yapmak amacımızdır.

Sorularınız mı var?

Daha fazla bilgi öğrenmek için iletişime geçin!

Özel Mediklinik Hastanesi ile Anlaşmamız
DEFNE OSGB ile Anlaşmamız